Hoe een Nuru Massage geven ?

Een korte introductie over Nuru massages en hoe je eraan begint.

Als u overweegt om uw partner een Nuru Massage te geven, bedenk dan dat de stemming en sfeer van vitaal belang is voor het hebben van een positieve nuru-ervaring. Typische sfeermakers zijn ook hier een oplossing zoals het dimmen van de lichten, gebruik van kaarsen in de ruimte en speel langzame en sensuele muziek, maar wat jij en je partner comfortabel doet voelen is prima, zelfs als het rock and roll of housemuziek is met felle lichten. Het belangrijkste is dat de omgeving ontspannend is voor u en uw partner, nothing else matters...

 

Best houdt je de ruimte aangenaam warm en wij raden een luchtmatras aan voor de massage, zodat u kunt vrij rond schuiven. U kan ook opteren voor het bed maar gebruik dan een pvc-bedcover. Nuru Gel wordt best toegepast op licht vochtige huid. Om die reden, en een beetje als voorspel op de eigenlijke massage kan het raadzaam zijn om een ​​bad of douche voorafgaand aan de nurumassage te nemen samen met uw partner.

 

Dompel je fles Nuru Gel in wat warm water voor je samen onder de douche gaat of in bad. Zo is de gel op ideale temperatuur tegen dat jullie je overgeven aan de nurumassage. Ledig je flesje Nuru Gel uit in een kom ( estetisch raden we je een houten kom aan, maar elke bowl volstaat ). Bij gebruik van Nuru gels kunt u wat warm water toevoegen aan het mengsel als het te dik is naar uw persoonlijke voorkeur. Meng het samen om de gewenste consistentie te krijgen. Let wel, Nuru Gel is oplosbaar in water, dus als je te veel met water mengt, de gel onbruikbaar wordt. Best start je met de pure gel aan de massage en kan jet tijdens de massage soms je handen in de kom met lauw water steken om de gladheid van de gel terug te activeren op het lichaam. Leg op de kop van de matras een opgerolde handdoek om je partner zijn hoofd op te laten rusten aan het begin van de massage wanneer hij of zij met de rug naar je toe plaatsneemt op de matras. Doe vooraf best al wat Nuru gel op de matras. Giet dan wat Nuru Gel uit de kom op je partner. Wrijf ook jezelf nu in met de gel waarna de massage kan beginnen. Laat je helemaal op de achterkant van je partner rusten en begin dan zachtjes op en neer te glijden zodat jullie stilaan helemaal bedekt geraken met gel. Laat je partner nog even op zijn voorkant liggen terwijl je jezelf omdraait en met je rug zachtjes op en neer glijdt over zijn volledige achterkant. Als je tijdens de massage merkt dat de gladheid afneemt doe dan gewoon wat water over je lichaam en je zal zien dat de gel zich terug helemaal activeert. Dit kan je meerdere malen herhalen. Laat je partner zich omdraaien nu en herhaal de eerdere handelingen om uiteindelijk de rollen om te keren en laat je nu zelf masseren. Probeer tijdens het glijden en de massage zoveel mogelijk body to body contact te behouden met elkaar en u zal een geweldige tijd beleven met de nurumassage, "the ultimate body2body experience".

 

Nuru Gel Producten

Er zijn heel wat soorten nuru gel op de markt maar wij hebben slechts twee gels gevonden die met voorsprong het beste resultaat geeft voor een nuru massage en dat zijn de gels van NURUX+ en Mr. Nori's. Wij bieden dan ook enkel deze gels van de beste kwaliteit aan in onze shop. U zult een gel ervaren die is vervaardigd met natuurlijke ingredienten die is gebaseerd op het gebruik van diepe zeewier extract volgens een origineel Japans recept. De Nuru Gel van NuruX+ wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Azië waar de gel in Thailand wordt gefabriceerd en ondertussen al de standaard is voor de betere nuru-massage over heel de wereld. De gels van Mr Nori's worden in de verenigde staten geproduceerd. Bezoek je een professioneel massagesalon voor een nuru-massage vraag dan ook of zij de enige echte Nuru-gel gebruiken, enkel deze gel zal een ultieme nuru-ervaring bieden. Goedkope namaakproducten zijn vaak niet meer dan combinaties van zeepsop, water en glycerine en zijn allesbehalve gezond voor je huid en kunnen zelfs irritaties bezorgen achteraf. Wij werken momenteel ook aan een eigen gel, meer hierover binnenkort.

Copyright 2015  ilovenuru.be

Always Nuru With Passion

1/23

© 2020 by ilovenuru.be & misternuru.be   All rights reserved.

webshop logistics by misternuru.be

BTW BE0771.127.630  

Love nuru on facebook

and join us with a

slippery 'Like'

Betalingen veilig verwerkt via

Paiements sécurisés par