Is de Nuru Gel een vervanging voor mijn huidige gel en/of olie?
Vele denken dat de Nuru Massage Gel een vervanger is voor de huidige gel en/of olie. Het merk Nuru staat voor Gel en Massage. Nuru betekend “glad” en wordt gebruikt voor een niet te vergelijken Nuru Massage. Deze Nuru Massage is een nieuwe massage. Wij raden u daarom aan om de Nuru massage niet als vervanger maar als een nieuwe sensationele massage te beschouwen. Nuru gel is ook een ideale massagegel voor professionele spa centers voor gebruik bij aquamassages.

Dus een Nuru Massage en geen Body2Body massage?
De Nuru Massage en B2B massage zullen in uw ogen veel op elkaar lijken. Het gaat echter om de sensatie die de gemasseerde ondergaat van de warme super gladde Nuru Gel die de Nuru Massage doet onderscheiden van de gewone B2B massage. Een Nuru Massage aanbieden als een gewone B2B massage is dan ook een understatement. Bovendien kan je de nurugel ook gebruiken voor een verfrissende massage na een hete zomerdag door de gel vooraf in de frigo te plaatsen. Voor een warme massage plaats je de tube even vooraf in een kom warm water.

Betreft het hier een speciale massage techniek?
Neen, de nuru massagegels zijn geschikt voor alle soorten van massages maar kan tijdens een body2bodymassage niet vergeleken worden met een gewone body2bodymassage met olie. Het lichamelijk contact met nurugel zal door beide partners veel sensueler ervaren worden.

Is Nuru Massage Gel veilig?
Nuru Massage Gel is internationaal zeer uitgebreid getest en heeft alle testen glansrijk doorstaan. Nuru Massage Gel is een produkt op waterbasis met zeewier als belangrijkste ingrediënt, het bevat mineralen die worden opgenomen door de huid en het lichaam zijn vitaliteit terug geeft. Tevens wordt de zachtheid en de gladheid van de huid verbeterd wanneer men de gel regelmatig gebruikt.

Waarom Nuru Massage Gel?
Veel mensen verkiezen de Nuru massage gel ten opzichte van andere massage-olie producten omdat de extreme gladheid en intimiteit die dat met zich meebrengt als zeer sensueel wordt ervaren en ook rustgevend is voor de geest. Het is een feit dat mensen veel plezier beleven om in aanraking met elkaar te komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt voor partners tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleeft. Resumerend de Nuru massage leidt tot enorm veel plezier en creëert een speciale band tussen u en uw partner.
Is Nuru Massage Gel bestand tegen latex, rubbers en toys?
Nuru Massage Gel is een weldaad voor de huid en het tast geen latex, rubbers en of toys aan.
 
Wat zijn de ingredienten van nuru gel ?  ( English )
 

Nuru is a line of products that range from thin to ultra-thick. The main ingredients of Nuru massage gels are natural minerals, Chamomile and Nori Seaweed. Unlike other bases today, Nuru Gel has considerable amounts of Chamomile juice and it is a special massage gel with deep seaweed ingredients imported from Japan. The gel boasts of extra skin-softening properties crucial for restoring the tone and vitality of the skin. The ingredients include:

  1. Water 97%
  2. Deep seaweed extract – Glycerol also known as Nori Glycerine is a transparent, odorless, tasteless and extremely smooth and slippery gel used in personal care and medical and pharmaceutical purposes for lubrication and providing smoothness.
  3. Disodium EDTA is a safe non-toxic skin conditioning agent that has properties that improve the appearance of the skin and repair dry and damaged skin.
  4. Sodium polyacrylate (waterlock) - This is a thickening agent that also helps absorb water up to 200 to 300 times its mass.
  5. Dipotassium Glycyrrhizate is also known as licorice root
  6. Chamomile(oil) Azulene - Also known as Sodium Guaiazulene Sulfonate, this is a hydrophilic derivative of GA with exceptional wound-healing and anti-inflammatory properties.
 

Ingredienten

1/6

Eigenschappen

 

Extreem glad

Transparant

Geurloos

Smaakloos

Maakt geen vlekken

Latex vriendelijk

Huidverzorgende werking

Bevat natuurlijke mineralen

 

 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd ?
Uw bestelling wordt discreet verpakt in een neutrale doos en per pakketdienst aan het door u opgegeven adres verstuurd. Op uw rekeninguittreksel verschijnt enkel de vermelding Web-eye-D. Voor de betaling via kredietkaart maken wij enkel gebruik van het Paypal betalingssysteem. Zo komen wij zelf niet in het bezit van uw kredietkaart gegevens maar worden deze verwerkt via beveiligde servers van Paypal bij de checkout in onze webshop. Zo kan u veilig gebruik maken van uw kredietkaart in onze webshop, ook indien u zelf geen Paypal account hebt kan dat met Paypal. De handlingkosten van Paypal hiervoor nemen wij steeds voor onze rekening. Heeft u zelf ook een Paypal account kan u uiteraard ook rechtstreeks via Paypal betalen. 

 

© 2020 by ilovenuru.be & misternuru.be   All rights reserved.

webshop logistics by misternuru.be

BTW BE0771.127.630  

Love nuru on facebook

and join us with a

slippery 'Like'

Betalingen veilig verwerkt via

Paiements sécurisés par