Het NURU verhaal

I love Nuru.

  And 

 you ?

Nuru Massage Gel...  wat is dat?

Nurugels zijn gemaakt om een Nuru massage te geven. Deze vorm van massage kenmerkt zich door gladheid (Nuru betekent Glad) en is ideaal voor een body to body massage. Doordat de gel als een laagje op je huid voelt en een dikker extract is dan massage olie is dit een compleet andere ervaring dan een gewone olie-massage, de lichamelijke aanrakingen zullen tussen partners zeer sterke sensuele gevoelens opwekken. Wij noemen het de ultieme bodytobody ervaring.

Nuru gel is gemaakt op basis van zeewier extract ( Nori in het japans ). Nuru massagegel bevat eveneens mineralen die door de huid geabsorbeerd worden en de huid hydrateren.
De huid zal na de massage dan ook vitaler en soepel aanvoelen. De Nuru gel kan ook als glijmiddel gebruikt worden. Het tast speeltjes of condooms niet aan en is niet schadelijk. Bovendien is het volledig geur- en smaakloos en laat het geen vlekken achter.

Nuru massage komt uit Japan, maar wordt ook steeds meer aangeboden in Belgische en Nederlandse massage salons. En nu is het ook beschikbaar voor u thuis om samen met uw partner deze unieke massages te beleven.
Door de dikte houdt het warmte en kou langer vast, zet je tube bijvoorbeeld een uurtje voor gebruik in de koelkast voor een verkoelende massage na een hete zomer dag of in een bowl met heet water voor een hete lichaamsmassage.
Nuru massage leidt tot enorm veel plezier en zal de band tussen u en uw partner versterken en een totaal nieuwe dimensie aan je sexuele relatie geven, the ultimate body2body experience.

 

Gebruik van Nuru gels:
Schud de flacon en doe deze in een bak of kom, met een platte bodem zodat je hem niet snel omstoot. Als ondergrond kunt u er voor kiezen om een luchtbed, plastic folie, of onze Luxe-Bed-sheets te gebruiken.

 

 

Onze Luxe-Bed-Sheets maken van uw saaie slaapkamer samen met wat kaarslicht een erotische ruimte die jullie onmiddellijk in extase zullen brengen om aan een lange nacht van puur genot en plezier te starten.
De massage kan beginnen, alle massage technieken die je normaal gebruikt zullen met de nuru massage ook gebruikt kunnen worden. Vooral de body-2-body massage zal een nieuwe dimensie krijgen die u nog nooit eerder hebt ervaren.
Uw partner zal het heerlijk vinden om over u heen te glijden, dit werkt erg erotisch voor zowel vrouwen en mannen. Uw liefdesleven zal nooit meer hetzelfde zijn ...

De gels werken het best op een nat lichaam. Je neemt dan ook best ( samen ) eerst een douche waarna je dadelijk aan de massagesessie kan beginnen zonder je af te drogen.
Als je tijdens de massage merkt dat de gel minder glijdend wordt kan je eventueel een waterverstuiver gebruiken op het lichaam om de gel terug te activeren. Nieuw is de NuruX-Shake, een gel in poedervorm geleverd. Je doet eenvoudig de inhoud van de poedercapsule in de bijgeleverde shaker en voeg warm water toe, schudden en klaar !

Wens je graag je partner te verrassen met de nurugels dan bieden wij je een speciaal samengesteld pakket aan met alle benodigdheden om aan de nurumassage te beginnen; 1 liter Nurugel, Luxe bedcover met 1 kussensloop en een schaal voor de Nurugel in te doen.


Altijd hetzelfde

gedoe

een beetje moe ?

Doe de Nuru !

Nuru massage demonstratie

"Always Nuru with passion or don't Nuru at all ..."

"Nuru is THE Ultimate Body2body Experience you should know about"

© 2020 by ilovenuru.be & misternuru.be   All rights reserved.

webshop logistics by misternuru.be

BTW BE0771.127.630  

Love nuru on facebook

and join us with a

slippery 'Like'

Betalingen veilig verwerkt via

Paiements sécurisés par